Rekruttér den rette specialist til holdet

Har I brug for forstærkning inden for IT, software, hardware, autromation, mekanik eller projektledelse? Vi forstår branchen og de opgaver, I sidder med – og er specialister i at rekruttere de kompetencer, der skal til for at løse dem.

shape divider

” Vi har sat stor pris på vores samarbejde med mpeople, som effektivt har varetaget hele rekrutteringsprocessen på vore vegne. Rekrutteringen har fundet sted inden for tekniske og meget specifikke fagområder, som er vanskelige at rekruttere til, som det danske arbejdsmarked ser ud.”

– Thales Aerospace Communications

Vi taler flydende tech’sk

I snart 20 år har vi rekrutteret IT-specialister, ingeniører, ledere og andre specialkompetencer til tech-virksomheder i ind- og udland. Når man skal rekruttere til meget snævre fagområder, kræver det ofte det helt rette netværk. I modsætning til andre driver vi både en rekrutterings- og en konsulentvirksomhed, hvilket giver os et unikt indblik i branchen, som kan bringe jer et skridt foran.

I må gerne udfordre os

Der er rift om ingeniører, IT-eksperter og andre specialister i tech-branchen. Dygtige kandidater kontaktes hele tiden af sultne headhuntere, og det gør det sværere at rekruttere den rette medarbejder. Uanset hvilken type specialist, I søger, så har vi erfaringen og netværket til at vide, hvor vi skal lede, og hvem vi skal prikke på skulderen.

Et engagement, I kan mærke

Det kræver et gensidigt engagement at skabe gode resultater, og det er vigtigt for os, at vi er helt på samme side, før vi træder på speederen. Med et klart fælles mål har vi de bedste forudsætninger for at rekruttere hurtigt og præcist, så I kan komme videre med de projekter, der venter på forstærkning.

Kontakt os i dag

Udvalgte kunder

Sådan foregår rekrutteringsprocessen

1

Search-strategi

På baggrund af kundens behov og ønskede kandidatprofil, udarbejder vi en search-strategi. Strategien er blandt andet baseret på en analyse af, hvilke virksomheder, brancher, faggrupper m.m., vi forventer at kunne rekruttere de rigtige kvalifikationer og kompetencer fra.

2

Tiltrækning

Når search-strategien er på plads, annoncerer vi stillingen på både vores egen hjemmeside og LinkedIn. Derefter sætter vi gang i en “tsunami”, hvor vi kontakter en lang række egnede kandidater direkte, både i vores eget netværk og på LinkedIn samt lignende internetmedier.

3

Interviews

Vi screener løbende interesserede kandidater, og inviterer potentielt egnede kandidater til 1. interview hos mpeople.

4

Præsentation

Vi præsenterer løbende de kandidater, som vi efter interview vurderer, er egnede i form af en kort præsentation, CV og evt. eksamenspapirer. Hvis kunden er interesseret i kandidaten, vendes der hurtigst muligt tilbage til os.

5

Interview hos kunden

Vi arrangerer efterfølgende 1. interview mellem kunden og kandidaten, som mpeople deltager i. Vi giver efterfølgende feedback til kandidaten og arrangerer 2. interview og indhenter referencer, hvis kunden vil gå videre med kandidaten.

6

Ansættelse

Hvis kunden ønsker at ansætte en kandidat efter 2. samtale, informeres mpeople om dette. Vi vil efter ansættelsen foretage opfølgning på kandidaten, for at sikre at matchet fortsat er der og at alle er tilfredse.

Frigiv tid til jeres kernekompetencer

Lad os om rekrutteringen

… Så kan både I og vi nemlig koncentrere os om det, vi er bedst til.

Vi starter hvert nyt samarbejde med et indledende møde, hvor vi lærer hinanden bedre at kende. Vi kommer til at stille en hel masse spørgsmål, så vi kan blive klogere på jeres behov, og hvordan I ser jeres fremtid. Herfra kan vi lægge en fælles strategi for, hvordan vi bedst og hurtigst hjælper jer i mål.

Skal vi tage en snak?

I bestemmer spillereglerne

Det er vigtigt for os, at vi finder den løsning, som passer præcis til jeres behov og konkrete situation.

Vi har vores faste rekrutteringsforløb, men kan også sagtens gå mere fleksibelt til værks. En skræddersyet rekrutteringspakke er en oplagt løsning, hvis I f.eks. har begrænsede ressourcer og ønsker en prøveperiode før en fastansættelse, eller kun ønsker hjælp til search- og sourcing-delen.

Lad os tage en snak om mulighederne.

Kontakt os i dag