Få fuld fleksibilitet med et nearshore-team

Nearshoring vinder mere og mere frem, når danske virksomheder har brug for specialkompetencer eller ressourcer i kortere eller længere perioder.

shape divider

Svært ved at finde ressourcer i Danmark?

Den helt store fordel ved nearshoring er, at konsulenterne – i modsætning til offshoring – arbejder inden for den samme tidszone som jer. Derfor er såvel kulturforskel som tidsforskel mindre, og det er lettere at mødes fysisk med udviklingsteamet, hvis der skulle blive behov for det.

Særligt bruges nearshoring ofte til opgaver, der understøtter virksomhedernes kernekompetencer, og modellen bliver mere og mere brugt i den tekniske branche, hvor det kan være svært at finde de rette ressourcer i Danmark.

Udfordringen med nearshoring er imidlertid, at det kræver det helt rigtige europæiske netværk at finde de dygtigste. Det netværk har vi. Derfor kan vi være jeres bindeled til specialkonsulenter, der koster omkring to tredjedele af prisen for danske specialkonsulenter med den samme ekspertise og erfaring.

Skal vi hjælpe jer?

Ressourcer på tværs af kompetencer

Med nearshoring kan I få et samlet team med eksempelvis softwareudviklere, hardwareudviklere, mekanikudviklere, automationsspecialister og IT-specialister, ledet af en specialiseret projektleder – alt efter hvad opgaven kræver. I vælger selv, om I vil stå for ledelsen, eller om vi skal lede teamet. Vi laver setuppet, så det passer ind i jeres dagligdag.

Måske nearshoring kunne være en løsning for jer?
Så kontakt Tommy Both Juul og få en snak om jeres nearshoring-muligheder.

Vi kommer gerne forbi på et uforpligtende besøg og hører mere om jeres produktion og behov.

Kontakt Tommy i dag