Søger I en specialist til at udvikle teknikken?

Mekanikingeniører er som regel uundværlige, når I udvikler, dimensionerer og dokumenterer tekniske løsninger. Få hjælp til at finde den helt rette konsulent eller kandidat til netop jeres produktion.

shape divider

Lad os finde den rette mekanikingeniør til jer

De mekanikingeniører, vi samarbejder med, har den nyeste viden inden for mekanisk udvikling, dimensionering og optimering af eksisterende løsninger.

Vores konsulenter har stor erfaring inden for maskinkonstruktion og produktionsudstyr, og arbejder med mekaniske designs – fra stort og komplekst industriudstyr til små mekaniske værktøjer og komponenter.

De løser enten hele opgaven selv eller i tæt samarbejde med jeres udviklingsafdeling – som det passer jer bedst.

Skal vi hjælpe jer?

Hvad har I brug for hjælp til?

Produktudvikling

Fra konceptudvikling til konstruktion af store komponenter – vi håndterer alle facetter af produktudviklingen, inklusive mekanisk udvikling, dimensionering, DMF, samt 2D og 3D design.

Produktionsudstyr

Vi tager os af alt fra maskinkonstruktion til flowkalkulationer og hjælper med valg af udstyr, opbygning af produktion og styring af FAT & SAT processer.

Projektledelse

Vores kompetencer spænder fra ledelse af produktudviklingsprojekter til QA-ledelse – og altid sikrer vi den tekniske dokumentation og styring.

Kontakt os

Tryghed med over
20 års erfaring

Mekanikingeniører til dit fagområde

Siden 2010 har vi løst tekniske og elektroniske opgaver inden for hightech produktionsvirksomheder i bl.a. medico-, fødevare-, forsvars-, vindmølle- og forsyningsindustrien – herunder Viking, Kamstrup og Siemens Gamesa.

Når I kommer til os med en opgave eller en udfordring, kan I forvente en dedikeret og effektivt indsats. Vi brænder for det samme som jer, og med ”one point of contact” og vores store netværk hjælper vi jer med let og hurtigt at finde de rette kompetencer.

Kontakt os

Udvalgte kunder

Midlertidig eller permanent hjælp?

Hos mpeople tilbyder vi to veje til den perfekte kandidat:

Konsulent

Vi finder den rette konsulent/freelancer, der samarbejder med jeres faste medarbejdere, så længe behovet er der.

Lad os hjælpe dig

Fastansat

Foretrækker I at fastansætte, rekrutterer vi de rette profiler, som passer til jeres virksomhed.

Se mere om rekruttering

“Opgaven blev løst med stort ansvar i forhold til tid og resultat, således at optimeringen af vores produktionslinje kunne sættes i gang. Vi har i hele processen oplevet en høj fleksibilitet og en god opfølgning fra mpeoples side.”

– Lars Lübker, Manager Container R&D hos Maersk Container Industry