Hos os får I aldrig projektleder-hvem-som-helst

Maksimér dit udbytte med en dedikeret konsulent, som har den helt rigtige profil og faglighed til at lede dit projekt.

shape divider

Bevar fleksibiliteten med en projektbaseret konsulent

Med en projektleder på konsulentbasis får I en faglig specialist til jeres projekt, der kommer med friske øjne og den nyeste viden, og som yder en 100 % dedikeret indsats – lige så længe, I har behov for hjælp.

Vores projektledere har alle en faglig baggrund inden for den type projekt, de skal ud og lede, fx som ingeniør eller specialist inden for mekanik, software, hardware, elektronik eller automation. Samtidig er de vanvittigt dygtige til at navigere i komplekse virksomheder og opgaver. Årevis af hands-on erfaring gør dem i stand til at starte op eller tage hurtigt over og styre projektet sikkert, pragmatisk og ikke mindst diplomatisk i havn.

Vi matcher jer også gerne med en dygtig Tech Lead som et fagligt bindeled mellem  projektteamet og projektlederen, når behovet opstår.

Skal vi hjælpe jer?

Projektledelse på tværs af brancher

Projektledelse er en disciplin i sig selv, som vores konsulenter kobler med dyb forståelse for teknologi, branchetrends og strategisk ledelse. Resultatet er projektledere med de nødvendige faglige, kommunikative og ledelsesmæssige kompetencer til at håndtere selv de mest komplekse projekter.

Hvis en konsulent er det rette match til jeres opgave, men mangler en påkrævet certificering – inden for fx Stage-Gate-model, SCRUM, Agile, SAFe o.lign. – får vi formaliteterne på plads gennem vores netværk af kursusudbydere.

Siden 2010 har vi med succes hjulpet vores kunder med at realisere deres projekter i industrier så forskellige som hearing, audio, logistik og maskinproduktion  – blandt andre GN, EPOS, Vestas, Siemens Gamesa og Widex.

Kontakt os

Case

Try & Hire sikrede Velux det helt rigtige match

Da Velux skulle bruge en Juniorprojektleder til en konsulentopgave var det afgørende, at vi ikke blot fandt det perfekte faglige match, men også det helt rigtige personlige match, da de ønskede en medarbejder, som de selv kunne være med til at forme over tid.

Ud fra kandidaterne i vores database kunne vi dog ikke lave fuld plade på checklisten af både faglige og personlige kompetencer. Derfor måtte vi tænke ud af boksen og tage fat i Lasse Korsholm fra NGIN, som er en rekrutteringsvirksomhed med en stor database af naturvidenskabelige studerende og dimittender. NGIN har været en del af mpeoples netværk i mange år, og det viste sig, at Lasse havde den helt rigtige kandidat liggende i skuffen.

Mikkel Ebbesen, som kandidaten hedder, kom først til samtale internt hos mpeople sammen med to andre kandidater, og derefter hos Velux. De følgende 9 måneder var han ansat som konsulent gennem mpeople, hvorefter han blev fastansat. Mikkel var det perfekte match til Velux, fordi han var et personligt fit, fordi han var villig til at lære, og fordi han var relativt nyuddannet.

Skal vi hjælpe jer med at finde jeres match?

Udvalgte kunder

Midlertidig eller permanent hjælp?

Hos mpeople tilbyder vi to veje til den perfekte kandidat:

Konsulent

Vi finder den rette konsulent/freelancer, der samarbejder med jeres faste medarbejdere, så længe behovet er der.

Lad os hjælpe dig

Fastansat

Foretrækker I at fastansætte, rekrutterer vi de rette profiler, som passer til jeres virksomhed.

Se mere om rekruttering

“Opgaver og titler er vigtige, men det er matchet mellem mennesker, der driver os. Derfor gør vi os umage med at løse hver opgave med stor fleksibilitet og et engagement, du kan mærke.”

– Tommy Both Juul, CEO, mpeople A/S