Teknisk ekspertise.
Menneskelig indsigt.

Vi går kun efter bulls eye – det skylder vi alle parter. Vi forstår mennesker og graver et spadestik dybere for at finde den rette person til opgaven.

shape divider

”Hos mpeople bliver man hørt og der bliver hørt efter.
Vi sætter stor pris på den rådgivning vi har fået og værdsætter den gode kommunikation overfor kandidaterne ligeledes, som også skal have en god oplevelse, uanset udfaldet.”

– Thales Aerospace Communications

Succes starter med dyb forståelse for jeres situation

Hos mpeople skaber vi de bedste forudsætninger for udvikling og vækst. Det gør vi ved at være professionelt bindeled mellem kompetencer og tech-virksomheder – og det kan vi, fordi vi tager os tid til først at lytte og forstå, for derefter at eksekvere hurtigt og præcist.

Uanset om I leder efter et projekt, et job eller en kandidat, forstår vi jeres situation, udfordrer jer og styrker jer gennem et ærligt og transparent samarbejde, hvor jeres ambitioner definerer målet.

Sådan skaber vi den bedste tilfredshed, hvor 90% af vores konsulenter bliver forlænget.

Skal vi tage en snak?

Sans for den rette person til holdet

Nok har vi tæt på 20 års branchekendskab og kender alle de tekniske projekter og komplekse problemstillinger, men der skal mere til for at finde de folk, der kan løse dem til perfektion.

For de fleste mennesker er et arbejde aldrig blot et arbejde. Derfor rækker vores fokus altid langt ud over faglighed og CV. Da trivsel og resultater går hånd i hånd, er personlighed, virksomhedskultur, arbejdsmetoder og teamdynamikker mindst lige så vigtige, når vi jagter det perfekte match – hvad enten det er til en projektansættelse eller til en fast stilling.

Specialister i at finde specialister

Rekruttering er en af vores spidskompetencer – og i al beskedenhed ses det også tydeligt, når man vender blikket mod vores eget team, som består af en stærk kombination af forskellige profiler og kompetencer. Vores forskellige kerneområder supplerer hinanden godt og gør, at vi kan dække branchens behov.

Når I samarbejder med mpeople, får I adgang til specialiseret viden inden for rekrutteringsprocesser – herunder search-strategi, screening, kontrakt samt branchespecifikke udfordringer, tendenser og muligheder.

Mød teamet

Vi er stolte af at være kundernes og branchens foretrukne valg