Udvikling med fornuft

Hos mpeople er vi drevet af udvikling, ligesom vores konsulenter og kunder er det.
Kontakt os

“Vi tror på, at udvikling sker på kanten af boksen mellem eksisterende og nye produkter”

Tommy Both Juul

Tommy Both Juul

CEO

Vi arbejder på kanten af boksen

Verden forandrer sig, og er konstant i bevægelse ligesom vores kunders verden. De har brug for specialister til udvikling nu og her, men ikke nødvendigvis som fastansatte.

Vores konsulenter arbejder ude hos vores  kunder og matcher den specifikke opgave eller projekt.

Nogle mener, at udvikling handler om at tænke ud af boksen. Vi ved godt, at ”ude af boksen” også ofte er ”ude af trit” med resten. Vi tror på, at udvikling sker på kanten af boksen mellem eksisterende og nye produkter. Når man står ”på kanten” og arbejder sammen med specialister på forskellige videns- og kompetenceområder, sker udviklingen med fornuft. Vores konsulenter kobler sig på kundernes projekter og begynder dér, hvor de er og bringer dem på forkant.

Vores mål er at ramme det rigtige match første gang

Mange kompetencer går til spilde, fordi matchet ikke er det rette, og fordi ”boksen” er for lille.

Når vi anbefaler en konsulent med den ønskede ekspertise, er det ikke kun på baggrund af den rette faglighed. Fagligheden er indgangsbilletten, men det er ikke alt. Vi udfordrer vores kunder, fordi vi kan matche kunde og konsulent bedre, når vi kender alle verdener, der er involveret – den kommercielle, den nørdede, den personlige, den professionelle.

Vi forstår mennesker og graver et spadestik dybere for at finde den rette person og kompetence til teamet og projektet.

Vi brænder for det samme som jer

I mpeople er vi forskellige mennesker, som ved, at diversitet sætter verden i bevægelse. Selvom vi er forskellige, brænder vi for det samme: at matche udviklingsprojekter med det ”hele menneske”. Vi finder dem, vi leder efter, for vores netværk er stort, og vi har talent for det menneskelige match.

Vores konsulenter er fagligt ærekære og har holdninger til det, de laver. Dét – og det gode match – er de primære grunde til, at hele 90% af vores konsulenter bliver forlænget.

Vores professionelle relationer er også personlige – og vi møder mennesker med tillid, integritet og samme mængde kvalitet, som vores kunder står for. Vi er en 360 graders samarbejdspartner, som kan hjælpe i hele værdikæden fra idé til færdigt produkt.

Med ”one point of contact” er det let og hurtigt at få den rette kompetence på fagområdet. Vi arbejder på distancen, men er tæt på over hele landet med kontorer i Aalborg, Skanderborg og København.

Vi er lige så tunge på faglighed og erfaring, som vi er lette og fleksible i processen. Selv om vi arbejder på kanten af boksen, behøver det hele ikke være så firkantet.

 

Danske hospitalsklovne

UDVALGTE KUNDER

Vi er stolte af at være kundernes og branchens foretrukne valg