Fleksibilitet til enhver tid

Nearshoring vinder mere og mere frem, når danske virksomheder har brug for specialkompetencer eller ressourcer i kortere eller længere perioder.
Vil I vide mere?

Måske kunne det også, være en løsning for Jer

I modsætning til offshoring, hvor konsulenterne ofte arbejder fra fjernøsten og ikke EU-lande, tilbyder mpeople nearshoring fra europæiske lande. Derfor er såvel kulturforskel som tidsforskel mindre, og det er lettere at mødes fysisk med udviklingsteamet, hvis der skulle blive behov for det.

Særligt bruges nearshoring ofte til opgaver, der understøtter virksomhedernes kernekompetencer, og modellen bliver mere og mere brugt i den tekniske branche, hvor det kan være svært at finde de rette ressourcer i Danmark.

Udfordringen med nearshoring er imidlertid, at det kræver det helt rigtige europæiske netværk at finde de dygtigste. Det netværk har vi. Derfor kan vi være jeres bindeled til specialkonsulenter, der koster omkring to tredjedele af prisen for danske specialkonsulenter med den samme ekspertise og erfaring.

Ressourcer på tværs af kompetencer

Med nearshoring kan I få et samlet team med eksempelvis softwareudviklere, hardwareudvikleremekanikudviklere eller andre kompetencer alt efter hvad opgaven kræver. I vælger selv, om I vil stå for ledelsen, eller om vi skal lede teamet, mens I kommunikerer gennem vores danske leverancemanager.

Vi finder de rette specialister, samtidig med at vores udviklingskonsulenter løser opgaver magen til dem, vi rekrutterer specialteams til. Den kombination gør, at vi forstår detaljerne i opgaverne og kan stille de rette spørgsmål til både virksomheder og konsulenter.

Vil I gøre brug af nearshoring?

Så kontakt Tommy Both Juul og få en snak om jeres muligheder. Vi kommer gerne forbi på et uforpligtende besøg og hører mere om jeres produktion og behov.

tbj@mpeople.dk+45 25 64 28 28