mastermind ledelsesnetværk

Mastermind
arrangement

Selv Google ryster i bukserne og har hejst et ”red flag”.

For første gang i flere årtier står Google overfor en altoverskyggende udfordring. Ledelsen har kaldt alle mand på dæk, inklusiv de to stiftere, Larry Page and Sergey Brin, som ellers var trådt ud af virksomheden. Alle virksomheder, organisationer og institutioner vil blive berørt.

Hvor & hvornår?

Dato og tidspunkt

Århus: 28. marts, klokken 09:00
København: 29. marts,
klokken 09:00

Jylland

Hotel GUESTapart
Tueager 5,
8200 Aarhus

Sjælland

Scandic Spectrum
Kalvebod Brygge 10,
1560 København

Arrangementet

Generative AI-løsninger vil fundamentalt ændre måden, hvorpå virksomheder driver forretning og organisationer arbejder.

Generativ AI er en revolution, hvor almindelige mennesker kan udnytte kunstig intelligens, hvilket giver os allesammen superkræfter. Uanset din stilling og om du arbejder med kommunikation, administration, rekruttering eller software- og elektronikudvikling, så er der et AI værktøj, der vil gøre din hverdag nemmere. En generativ AI, som kan hjælpe dig, med at levere værdi til forretningen, i høj kvalitet og i et uhørt stort output.

Vi står på tærsklen til en tid, som bliver banebrydende. Ligesom dampmaskinen transformerede arbejdet og de fysiske arbejdsopgaver, vil generativ AI ændre alt i forhold til videnarbejde.

Kom med til en spændende dag, hvor vi skal høre om AI tsunamien, der vælter ind over os, samt hvordan vi kan bruge det i vores arbejde og hverdag.

Take away:
På bare en enkelt time får du svar på hvad generativ AI er, hvordan det virker, styrker og svagheder, muligheder og perspektiver, og allervigtigst, hvordan brugen af generativ AI vil se ud i din kontekst.

TILMELD MIG

Program

9:00: Ankomst & velkomst
9:30: Introduktion ved Jarle Fink Kondrup, InnovationLab
9:35: Hvad er generativ AI & hvordan virker det?
10:00: Pause
10:10: Hvilke styrker og svagheder, muligheder og perspektiver er der ved AI, og hvordan vil brugen af generativ AI se ud i din kontekst
10:45: Spørgsmål
11:00: Frokost & netværk