mastermind #9 – Agile Development anno 2014

Jylland og Sjælland:

Agile Development anno 2014

Flere og flere virksomheder tager det agile mindset til sig, når de udvikler integrerede produkter. Flere og flere virksomheder forstår også fordelen af, at lade agile række længere ud i organisationen end blot udviklingsafdelingen. Dette indlæg vil rammesætte agile som en god ledelsesfilosofi og indlægsholderen vil dele ud af sine erfaringer som praktiserende og coach af agile i embedded udviklingsprojekter.

Ved Bent Mullerup, Agile Coach og Træner, Agile42

Agile projekter – de juridiske udfordringer

For agile projekter kan man ikke benytte de sædvanlige kontrakter for vandfaldsprojekter og heller den samme juridiske tilgang til kontraktsudarbejdelse, men må tænke nye baner. Den kan være en udfordring af udarbejde kontrakten når ydelsen, tiden og prisen ofte ikke ligger 100% fast. Indlægget vil fokusere på hvordan man får lavet en afbalanceret kontrakt og hvordan risici skal behandles i kontrakten.

Det gælder lige fra fastlæggelse af hvad der egentlig skal leveres, hvordan det skal ske og placering af ansvar til regulering af misligholdelsesbeføjelser, fordeling af immaterielle rettigheder og ophørsbestemmelser.

Ved Peter Lind Nielsen, Advokat og Partner Bird&Bird Advokater

Se præsentationer og dokumenter fra arrangementet nedenfor:

Agile Development anno 2014, slide 1-10

Agile Development anno 2014, 11-19

Agile Iterative Kontrakter

Agile Kontrakt Eksempel

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.