mastermind #19 – Den Store Tech Revolution

Download Christina Boutrups præsentation fra Århus her

Download Christina Boutrups præsentation fra København her

Download Lars Blauenfeldts præsentation her

Gennem det sidste årti har Kina i al stilhed taget et kvantespring i den teknologiske udvikling, og på mange områder overtaget den gule føretrøje. 

Christina Boutrup, en af landets førende Kina-eksperter og forfatter til bestselleren Den Store Tech Revolution – sådan former Kina vores fremtid, vil på vores kommende mastermind give os et indgående indblik i den teknologiske revolution som foregår i Kina – hvilke trusler vi skal være opmærksomme på, men i den grad også, hvilke muligheder udviklingen i Kina kan bringe til de virksomheder, som forstår at udnytte den. 

I disse år gennemgår landet en tech-revolution, som vil rykke ved magtbalancen i verden og komme til at påvirke os alle. De færreste er opmærksomme på, at kinesiske virksomheder er globalt førende inden for flere af de vigtige områder, som kan forme vores fremtid: Droner, solceller, mobilbetalinger, sociale medier, e-handel, computer vision og praktisk anvendelse af kunstig intelligens. Når vi herhjemme forsøger at forstå fremtiden, ser vi mod Silicon Valley. Men i følge Charlotte Boutrup kigger vi den gale vej og vi risikerer  at stå med ryggen til udviklingen, hvis vi kun har øje for virksomheder som Google, Amazon og Facebook. Det er på høje tid, at vi begynder at forstå, hvad der sker i Kina, som med sine 800 millioner internetbrugere er verdens største og mest avancerede digitale økonomi. 

Christina Boutrup er en af landets førende Kina-eksperter, og hun har gjort det til sin levevej at gøre beslutningstagere klogere på verdens nye supermagt. Hun er uddannet erhvervsjournalist og har fulgt Kinas udvikling tæt siden 2004, blandt andet som Asien-korrespondent og som vært for radio- og tv-programmer. Hun har skrevet flere anmelderroste bøger og er med sin stærke formidlingsevne og nuancerede tilgang til Kina en flittigt benyttet foredragsholder, facilitator og ordstyrer på danske og internationale konferencer og workshops.

Hun er desuden aktiv i advisory board for tænketanken Think China under Københavns Universitet og fast Kina-analytiker for TV2 og News.

        Hvor og hvornår? 

Tirsdag den 4. juni 2019 kl. 8.30 – 12.30
Terma, Hovmarken 4, 8520 Lystrup

Agenda
08.30   
Vi starter dagen med kaffe og lidt til ganen
09.00    Velkomst ved Lars Blauenfeldt, Managing Partner, mpeople
09.10    Præsentation af Terma
09.25    Den Store Tech Revolution, Christina Boutrup
10.30    Vi strækker benene og fylder kaffekoppen 
10.45    Den Store Tech Revolution – fortsat, Christina Boutrup
12.30    Sandwich + networking

Det er som altid gratis at deltage på mastermind, men da der er begrænsede antal pladser til begge netværksarrangementer, vil der ved udeblivelse uden afmelding blive opkrævet et ‘no-show-fee’ på 500 kr. Du kan afmelde dig ved at skrive til Charlotte fra mpeople på charlotte@mpeople.dk.

Hvis du har spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at tage fat i Managing Partner Lars Blauenfeldt fra mpeople på +45 31 21 10 03 eller lars@mpeople.dk.

Du kan læse mere om mastermind her.