mastermind #18 – Machine Learning

 

Machine Learning (AI) bliver gang på gang fremhævet som en ny og effektiv måde for virksomheder at opnå øget effektivitet og værdiskabelse.

Selvom potentialet ved brugen af machine learning er lysende klart, har mange virksomheder svært ved at gennemskue hvor og hvordan machine learning kan implementeres for at skabe værdi.

Samtidig er det stadig kun få virksomheder, der har været i stand til at udnytte potentialet ved machine learning, hvorfor konkrete eksempler fra virksomheder der har haft succes med at udvinde en reel værdi er begrænset.

For at tage tage hul på disse udfordringer får vi på dette mastermind besøg af Henrik Brink, Lead Machine Learning Engineer for GE Digital og medforfatter til bogen Real-World Machine Learning samt Christian Igel, der er Professor ved Datalogisk Institut og CEO for det nyåbnede SCIENCE AI Centre ved Københavns Universitet.

Christian Igel – Professor at Copenhagen University

 

Machine Learning for Science, Society & Danish Industry

Christian vil i hans præsentation diskutere perspektiverne ved machine learning for videnskaben, samfundet og den danske industry med udgangspunkt i forskellige eksempler på state-of-the-art machine learning applikationer, fra kernel-baserede metoder til deep learning baseret på neurale netværk.

 

Henrik Brink – Lead Machine Learning Engineer for GE Digital

 

Developing and Operating AI Systems that Create Real Value

Henrik vil fortælle om sine erfaringer med at opbygge, implementere og ibrugtage machine learning systemer, der allerede har leveret milliarder af forudsigelser med det formål at skabe reel værdi på tværs af forskellige brugerscenarier både i industrien og den akademiske verden. 

Agenda
08.30  Vi starter dagen med kaffe og lidt til ganen
09.00  Velkomst ved Managing Partner Lars Blauenfeldt, mpeople
09.10  Machine Learning for Science, Society & Danish Industry, Christian
11.00   Vi strækker benene og fylder kaffekoppen 
11.10   Developing and Operating AI Systems that Create Real Value, Henrik
12.30  Sandwich + mingle 

Hvor og hvornår? 

Aarhus

24. maj 2018, Navitas lokale 02.070, Inge Lehmanns Gade 10, 8000 Aarhus

Ballerup

31. maj 2018, GN Hearing, Lautrupbjerg 7, 2750 Ballerup

Det er som altid gratis at deltage mastermind, men da der er begrænsede antal pladser til begge netværksarrangementer, vil der ved udeblivelse fra arrangementet uden afmelding blive opkrævet et ‘no-show-fee’ på 500 kr. Du kan afmelde dig ved at skrive til Anne fra mpeople på anne@mpeople.dk.

Hvis du har spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at tage fat i Managing Partner Lars Blauenfeldt fra mpeople på +45 31 21 10 03 eller lars@mpeople.dk.

Du kan læse mere om mastermind her.