Brug for hjælp til at optimere produktionsanlægget?

Automation og robotteknologi effektiviserer både jeres produktion og jeres proces.
Kontakt osDet siger vores kunder

Vores automationsingeniører hjælper med design, implementering og dokumentation

Som automatiseret produktionsvirksomhed er det helt essentielt, at Jeres produktionsapparat fungerer optimalt. Den rigtige løsning kræver grundigt forarbejde og løbende vedligehold.

Mange virksomheder har brug for yderligere assistance, når de arbejder med automation og robotteknologi. Det kræver specialistviden at sætte et produktions- eller procesanlæg op, så det fungerer optimalt og driftssikkert. Her kan vores automationsingeniører hjælpe Jer. 

Når jeres nye maskine og anlæg er leveret, kan vi levere de ressourcer, der sikrer en sammenhæng i hele produktionsapparatet, og at I får fuld valuta for jeres investeringer.

Hos mpeople løser vi blandt andet opgaver inden for følgende

PLC programmering

SCADA og SRO-integration

Design af robotceller

Projektledelse

Sådan hjælper vi dig

Få hjælp fra vores dygtige automationsingeniører

Vores konsulenter arbejder ude hos vores kunder og matcher den specifikke opgave eller projekt.

Tværindustriel erfaring der kommer Jer til gode

Siden 2010 har vi har blandt andet arbejdet med PLC, styringer og robotteknologi og løst automationsopgaver for Carlsberg Group, Siemens Gamesa, Universal Robots samt store internationale koncerner i bilbranchen.

Vi stræber efter at ramme det rigtige match første gang. Vores konsulenter er fagligt ærekære og har holdninger til det, de laver. Dét – og det gode match – er de primære grunde til, at hele 90% af vores konsulenter bliver forlænget. Læs mere om mpeople og vores måde at arbejde på her

"mpeople leverede med kort varsel og deres konsulent udviste stort engagement og gå-på-mod på trods af en opgave med høj kompleksitet, ustabilt udstyr, en kort introduktion. Opgaven blev løst med stort ansvar i forhold til tid og resultat."

– Jonas Christiansen, Director of Dispense Equiptment hos Carlsberg Group

”Jeg har med stor tilfredshed brugt mpeople. Aftalen kom på plads indenfor få dage, og jeg har oplevet en stor fleksibilitet fra mpeoples side, i forhold til at imødekomme mit ønske om at fastansætte vedkommende. Alt i alt har jeg været meget tilfreds med servicen og samarbejdet. ”

– Søren Mathiasen, R&D Manager hos Siemens Gamesa

Mangler I en kompetent konsulent?

Så kontakt Tore Kjærgaard Munch og få en snak om jeres muligheder. Vi kommer gerne forbi på et uforpligtende besøg og hører mere om jeres produktion og behov.

– Tore Kjærsgaard Munch, Senior Engineering Manager

tkm@mpeople.dk+45 53 37 93 02

Udvalgte kunder

Vi er stolte af at være kundernes og branchens foretrukne valg